Hormon/bau badan

Salam, ada tak kat sini yg mcm sy? lepas beranak je sy perasan bau badan sy kuat sangat.. dah pakai deodorant pun sama jg bau. dulu sblm preggy tak mcm ni. anak dah 2 bulan lebih. rmbut pn dah start gugur. tp tak boleh tahan dgn bau badan sndiri, mndi 2kali pn cpt bau badan smpai tukar sabun mandi. hsband pun tgur.. pdhl bilik kmi beraircond. rasa segan la bila suami tgur mcm tu, kita tak yakin smpai bfikir nak tukar deodorant pula. tak lama lagi sy akan kembali bekerja. rasa malu bila bau badan semakin kuat.. ##SeriusTanya #bantujawab#firstmom #bantusharing #ingintahu

7 Balas

Yelah.. Sy pn prasan.. Skrg ank dh 2bln ++.. Mmg berbau btl ya..