Perut masuk angin

Salam hi ada ke ibu ibu yg alami mcm saya? perut masuk angin mencucuk-cucuk, muntah balik makanan yg di makan. sy dh pergi klinik swasta dh makan ubat tapi masih sama.. nak tanya, kalau pergi hospital pergi pac ke atau emergency ea? #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Samalah saya. Perut mencucuk2 macam kembung perut pastu pedih ulu hati. Last2 saya muntahkan aje makanan tu semua. Lepas muntah, ambil masa sekejap and then makan balik. Nak elak benda tu tak boleh makan banyak2. Kena makan sikit2 je kalau tak akan terasa perut penuh semacam walhal kita lapar

saya pergi emergency je. nanti dorang akan assess keadaan kita macam mana.