Gymball brapa weeks

Salam 27w dah boleh ke duduk2 exercise atas gymball?#firstbaby #pleasehelp

3 Balas

buat exercise ringan jer sis.. nk tau excersice ape blh buat pegi ke kk bhagian fisioterapi dorg akan ajar excersice untuk ibu mengandung.. excercise tu sangat² mudh.. nnti blh cuba pegi kk tnya..

9mo ago

blh jer kloe nk beli.. nnti lepas berpantang blh guna jgk utk buat senaman..

Boleh je awak. Kalau awak memang nak guna gymball untuk exercise, go ahead 😊 Cousin saya, suami dia belikan gymball untuk exercise.

9mo ago

Okay baik

Dari awal pun boleh. Bila dah masuk 3rd trimester lagi kena tambah kekerapan. Untuk lembutkan sendi2. InsyaaAllah mudah bersalin.

9mo ago

Baik tmaksih