Upt positif

Salah satu tanda hamil demam ke? Saya rasa tak sedap badan betul..kalau ikutkan period baby 6minggu..tp kalau ikut waktu subur baru nk masuk 3minggu..apa lagi tanda2 hamil ya selain dari lewat haid?#firstmom #ingintahu

2 Balas

Ya salah satunya, dia bukan demam, dia demam tak demam, saya lepas keguguran bulan 7, saya aktif zumba, sbb kata nk kuruskan and fitkan badan sikit bru nk prgnant balik, tapi rezeki, Allah nk bagi. Balik zumba ja badan dedor. hhehr, sampai kwn kata bt la upt btul naik pekat, sbb dorg risau kalau ada pergi zumba risau la, sbb sya ada history gugur. Kalau sis rasa dah 6 minggu mmg dh terang benderang.

dh buat upt?