36w, 2.4kg kecik ke?

Salaaaam ibu², boleh share ke berat bby ibu². Dr kata my baby small, ke normal okay je.. risau nyaaa.. #firstbaby #advicepls #bantusharing

2 Balas

Bergantung pada saiz rangka, ketinggian dan berat badan kita awak. Ikut kata doktor sahaja sebab mereka yang selalu examine kita. Macam saya bersalin 37 weeks berat baby 2.4kg. Normal.

12mo ago

InshaAllah tak perlu risau 😊

masa Sy 34minggu berat bby 2.4kg..skrg dh 36 belum scan lagi..

12mo ago

hehe 34w, bby saya 2.1kg, as long as dia continue membesar okay kn