Due 22/3/2024 tapi bukaan tak ada

Sakit perut kerap, dah 2 kali pergi PAC dan dua-dua minta balik sebab bukaan tak ada. Stress nya Allah je yang tahu. Tak nak susahkan Suami minta hantar ambil dekat PAC, rasa nak berumah kat PAC je senang 😓 Bukaan pula tak jalan, baby kejap2 kick kuat sangat, kejap2 gerak halus, buntu/rasa useless #firstmom

4 Balas

Jgn rasa mcm tu sis. Enjoy your journey lgpun belum masanya lagi. Tgh pregnant ni kena relax. Awk stress baby dlm tu akan stress jugak. Bykkan senaman untuk cepatkan bukaan kalau takde masalah lain. Dah dekat dh tu. Goodluck ye

sama saya due 23/3/24 bby masih berseronok dlm peyut🤣tanda2 keras dgn sakit dekat virgina tu dh ada tapi belum ada tnda2 yg lain doc bagi tempoh sampai 30/3 tkde tnda2 lagi kena serah diri😩semoga dipermudahkan urusan🤲🏻

3mo ago

sama dgn sy sis due 23/3/2024 kena serah diri 22/3/2024 ni 🥹 belum ada tanda tanda bersalin melain skit bhgian bawah tu je

pantau kontraksi dgn apps contraction tracker..sy pkai tu je..mmg sgt2 membantu, dn akn buat mental n fizikal ready bila bby tiba mase utk lahir..klau sakit2 sikit n xkerap tu hanya kontraksi palsu..moga dipermudahkan ye..

sy due 29/3 pon sama mcm sis sakit perut kerap perut panas panas on of mcm nk sengugut. baby kadang kuat kadang slow gerak perut kerap mengeras.tp xpg hospital .. tunggu betul betul turun tanda yg jelas br pergi