batuk ketika hamil

sakit perut bila batuk , ada cara cepat nak lega gatal tekak ni 😞

3 Balas

saya pernah alaminya.. xde ubat Dr bagi.. try petua mak mertua.. larut kan gula batu sikit dlm air..lepas tu minum.. alhamdulillah baik..setelah hampir 2bulan merana batuk melampau gatal kat tekak tu

sy amalkan setiap hari mnum air limau panas dan jugak jus limau sambal tu+kicap, tuang ke tekak dan telan(melegakan), dalam 4hri gitu batuk saya surut dn hilang. tips ni doktor bg

tny doktor utk dptkan ubat bg ibu pregnant