sakit gigi

sakit gigi yg tramat sakit tpi dah trimester 3 dah prgi klinik swasta n utc tpi xble wat apa sbb dah 7bln lebi dr hnya bagi penadol. .sy dah tak tahan hri2 sakit smpai xble nak mkn n tido dgn lena. .mnum penadol pun mcm xda kesan. .nak tnya rsa nya klu sy prgi hosptl n suru cabut je dr bgi tak klu tk xtahan sgt. .sapa ada pgalaman?ke mmg dr xbgi. .

1 Balas

saya mulanya doc suruh buat rawatan akar..tp sbb da sakit sgt sy suruh cabut je ..alhamdulillah lps cabut terus hilang sakit..mase tu mmg awal trimester 3..saya gigi geraham yg sakit

1y ago

ok thank u sis sbb respon sy prgi hsptl la esok hrap2 dr bgi la cabut sbb dah xtahan sgt da