Sakit mcm contraction

Saje nk tnya kot2 ada yg tersama mcm saya memula saya bersama dgn suami lepas siap je bersama terus perut mengeras and rasa sakit selamg 5-10 minit mcm tu. Baby mmg aktif berpusing dlm perut. Saya pun terus g hospital takut tu contraction ke apa. Bila pergi check dokte pun igt nak bersalin. And ambik lah result swab vagina. And kena jangkitan kuman vagina. Tapi saya pelik kenapa rasa sakit tu lepas bersama. Sblum ni penah kene dah jangkitan tu tapi takde lah smpai sakit2. Ada tak pernah kena mcm saya #25weeks

1 Balas

sy pernah tanya nurse, nurse cakap tu normal sebab air mani natural induce. sebab tu kalau dah nak dekat bersalin nanti, kerapkan lagi bersama untuk cepatkan bukaan.