Haii mama ii yg tktidur lagi ada benda nk tnya ni😆

Saja nk tnya mama yg tngh mengandung ad tk jd strechmark hm mcm mn ya nk hilangkn dya atau kurangkn strechmark?? sebb dlu msa preg yg first jd jgk cuma kurang astu yg second pun nk jd jgk😥#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Sy ni pkai lotion pun tetap ada stretch mark. Lps bersalin bru nk pkai tretinoin. Kulit sy sesuai dgn acid atau Vitamin A. Tp pregnant kne stop kn dulu.

2y ago

Ye btul, derm yg suggest. Skrg ni pkai hyaluronic acid pun boleh sbb hydrating agent.

saya dari 8w dah pakai lotion jadi sampai bersalin mmg takde stretch mark

2y ago

seronoknya mcm tu bersih je