Hb drop admit ward lagi 😌

Saja nk share sbb ada jumpa ibu2 mcm Sy jugak...lagi2 geng thalassemia...ikhtiar mcm2 dah semua x menjadi...lagipun bukannya iron deficiency pun...level iron sy dh 260 lebih dri cukup..tapi redha badan x mampu nk hasilkn extra haemoglobin tuk support keperluan badan & keperluan tumbesaran baby.... Mgndung je msti admit tuk tambah darah kalau hb drop bwh 8....dan ni kali ke 5 dh Sy admit... InsyaAllah kuat demi anak tersayang ❤️..doakn Sy Dan baby sihat2 smpai bersalin February nnti yer 😊 xsabar dh nk habiskn cepat2... #alphathalassemiamom #thalassemiapregnancy #3rdtrimester #2ndpregnancy

Hb drop admit ward lagi 😌
1 Balas

Moga Allah permudahkan urusan, lindungi ibu dan baby puan selalu 🤲🏻