mertua suka cari pasai

Hi saja nak tanya, ada tak kat sini dia tak berapa ngam dengan mertua? semua nak ikut kepala dia ja.bila orang tak boleh ikut, terus buat macam musuh. entah apa apa entah. nasib baik i tak stay dengan dia. tapi itulah, kadang rasa kesian la dekat husband. Ni wife itu mak. Rasa gerammmm kita dengan ada anak kecik lagi, dah tua pun nak cari pasai #randomtalk

2 Balas

dah 2 tahun tak jumpa mil . haha mil sy punya level mulut jahat sis sampai saya gugur la before this sbb stress. dia siap ckp dia sokong anak dia kahwun lain la and eh bnyk la lagi. haha but sy jenis its ok hidup mesti diteruskan even dia mak but jodoh kita dekat tgn allah. apa dia ingat dia dia je tade hijab? doa seorang isteri pun makbul tau. haaaa so u buat biasa je sis. buat mcm u tak terkesan pape just ignore and lalui je kehidupan u. biar kan je laki u setel mak dia. dia nak balik biar dia blik. saya ambil pendekatan tak suka i angkat kaki i jaga laki and ank2 je. lagipun sy pun ada mak bpk and aduk beradik lagi. kisah pulak aku 🤣🤣🤣

4mo ago

masalahnya, another menantu dia pun tak balik lama dah sebab problem dengan dia. at first i macam lantak la kan salah siapa pun. bila kena dekat i, nampak la mak dia yang suka cari pasai. i memang jenis tak rapat dengan depa. like, sembanv gitu gitu takdak nya nak chat ws sangat. i pun cakap gitu kat husband, u nak balik raya ka jenguk mak u ka apa then balik ja tapi jangan ajak i dengan anak. Ajaq sikit melampau

cara sy,jaga jarak,tak ramah dgn fmly sblh laki berbual seadaanya,tak ambil taw hal dorng,klw rasa dorng da mula nk buka ayt sy ajk laki balik🤣mls nak dengar.laki plk faham mesti bela bini dy ni tkpk jwb 'iya'² je nti dorng mls nk ckp bnyk

4mo ago

i pun memang jenis tak rapat. tapi sebabkan dia follow i dekat ig lepastu i repost video dia terasa terus nak cari pasai. Lepastu unfollow macam budak budak