Baby songsang

Hi. Saja la nak share hari ni pergi cek kat kk n scan baby.. tetiba dr kata baby songsang 😔 sebelum ni elok je scan kepala baby kat bawah.. mommies2 doakan saya ye supaya baby masuk jalan balik 🤲🏻#firstmom #firstbaby

2 Balas

semalam Sy check up utk 35minggu 6hari, nurse kat kepala dah masuk laluan..lpas tu doktor cek kpla kat bwah dah tp Blum msuk laluan .. dua2 pun pegang perut ja x scan, mcm mna dorang boleh confirmkan kpla baby dah kat bwah ya..Tanpa scan.

11mo ago

Boleh rasa sis kalau kepala bby dah masuk laluan.. sy 34w pun bby still songsang lg.. kalau dah masuk laluan kita pun boleh rasa perut ke bawah sangat..

brp week

11mo ago

36 weeks