preparation food to daycare

Sabtu ni baby dah start makan.. nk tanya lah ibu2 prepare mknn baby 6 bulan mcm mn? xda experience lagi sbb masa ank 1st, kakak sedara jaga so fully pakai method blw.. ni ank 2nd anta taska.. #SolidFood #6bulan #6month #weaning #ingintahu #BLW #daycare

2 Balas

Boleh tanya teacher dekat taska prefer macam mana. Kalau taska anak saya, teacher prefer saya letak dalam bekas lepastu letak sekali dalam cooler bag susu EBM. Nanti sampai kat taska teacher masukkan dalam chiller dan panaskan bila anak nak makan.

11mo ago

haa good tips.. okey harini borak dgn teacher.. tq! 🥰

buat bubur ltk dlm termos. lps tu ltk buah potong/puree as snacking.