Bahaya ke setiap hari naik turun tangga dr tngkat 3 (rumah pangsa xde lift). Saya 6 minggu pregnant

Rumah tingkat 3 dan ofis tingkat 3 juga. Boleh dikatakan setiap hari akan naik turun tangga ug kerap#bantujawab #firstmom

2 Balas

wife sepupu sy pregnant, lif apartment rosak sampai berbulan2 kat putrajaya, terpaksa turun naik tangga, rumah tingkat belas2, pastu bleeding tetau gugur masa dah 5 bulan. kesian dia, dahlah bertahun2 tunggu pregnant anak no2, pastu gugur pulak, sampai skrg pun masih ttc untuk no2.

2mo ago

semoga diberikan kebahagian dan cahaya mata buat sepupu🤲. Terima kasih share

Kalau dah biasa should be takde masalah. Cuma hati hati jangan gopoh. Tapi better consult dengan doktor awak. Macam saya buat semua tu takde apa2 masalah. Okay je.