Seelok2nya brg keperluan beli bila

rsenya alg2 tgh ade duit tk salah kn beli awal2 . esok bru msuk 3bulan kandungan . #firstbby #firstMomandDad

2 Balas

Boleh je sis beli sikit2 dlu, kalau nk beli sekali gus mgkin terasa. Hehe. Kalau saya n hsbnd lebih kepada mnyimpan dlu, menyimpan tuk beli brg2 baby, nnti dah 5/6 bulan bru beli. Saya dah dua kli gugur, and sekrg prgnant balik,mmg dari first prgnant ktaorg sja buat tabung untuk baby. hehe. Insyallah doakan saya lepas ni boleh shopping barang baby jugak😊

1y ago

AminAminAmin moga2 ye sis..

boleh beli awal. tapi beli brg2 besar dulu, baby cot, stroller carseat. almari baby. yg lain2 bju ke pampers tu tgu dh tau gender baru beli. pampers beli lmbt pon xpe. msuk 8m bru belii sbb nak tau berat bby. kalau beli awal, tetibe 8m nnti scan bby berat dh 3kg ke silap2 keluar boleh cecah 4kg. nnti pampers nb pon x muat , kena beli pampers lain.