Minta tips

Rini check up bacaan Bp tak cantik start dr mengandung & Hb pom makin drop.. Selasa nie nurse check bp kat rumah, kalo still gak bacaan tk cantik, kena refer doktor pakar.. Ada tk Mammy2 sudi share tips yg mengalami mslh yg sama dgn sy... #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

Salam sis cuba jgn trlalu penat sngt..msa nurse cek bp tu mula pam ja sis tarik nafas trus hbus smpi hbis pam tu..jgn bnyk bpkir..rhat dlu sblm cek bp tu insyaallah bp ok nti..klu hb sis trskn mkn ubt yg kk kasi ja ok..smoga dprmudahkn urusan sis..