Diaper Pants

Any recommended diaper pants na walang garter marks or hindi masyadong klaro ung garter marks. My LO is 1yr and 7mos. old and currently using EQ diaper pants XXXL. Masikip na ata sakanya kaya madalas nya kamutin ung garter marks. Or baka may marecommend kaya na mas malaki ang sizing kesa EQ. TIA

2 Replies

most likely nga masikip kaya nagkakagarter marks. not sure if ita bigger in size but you can check happy pants

Hello mommy,try mamypoko