Ventriculomegaly Apa punca boleh jd macamni ye mommies🥲 sedih rasa bila dpt tahu bila detail scan td

Rasa xsabar utk rujuk ke KK for next tca nanti #ingintahu #firstbaby

Ventriculomegaly
Apa punca boleh jd macamni ye mommies🥲 sedih rasa bila dpt tahu bila detail scan td
1 Balas

not sure. doc ada bagitau punca dia? sebab kalau nak cakap pasal abnormal ni susah sikit sis. apa pun rujuk doc ya nanti. saya doakan baby awak sihat amin

8mo ago

doc ada cakap tak baby akan survive ke?