Cuma nak luah

Rasa nak resign kerja tapi sayang. Bila fikir anak, terus perasaan nk resign tu naik 80%. Buntu 😭#firstmom

2 Balas

normal la feeling tu bila baru2 dapat baby. kalau suami boleh provide segala benda cukup serba serbi, bolehlah kalau nak resign. ekonomi skrg ni tak menentu, lagi2 bila ada anak, duit emergency kena sentiasa standby.

kann huhu...lagi seminggu nak start keje...bila pikir pasal nak kene hntar anak kat taskka auto meleleh air mata....huhu sedih nyee