Dilema to be frist

Rasa nak baby ni kuar cepat2 tapi perasaan takut nak bersalin lg2 normal.......sbb dh larat nk bawa dia ng perut da mula besar ..hm.#firstbaby #seriusnanya #firstbaby #

1 Balas

doa bnykยฒ, bnykkan exercise utk pembukaan tak trkoyak bersalin normal.. lg tkut kalo brsalin ceaser awk. luka utk rahim sembuh ambik masa lama.. 5 tahun brlalu pon masih rsa ngilu kak ipar sy bgtau. rahim yg dibelah tu lg lmbt nk sembuh..