12weeks 4days

rasa mcm cramp menyucuk2. ada mommies mcm ni juga tk? tkde bleeding lg tp risau kot kot nnti dia bleeding ke uishhhhhh 😨🥲#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

sya 12W selalu juga cramp perut x bleeding, skrg dah 6 bulan, dlm fasa 12w ini mommy kena happy tau jgn stress² selalu borak² dengan baby, amalkan makan kurma. tu jew dari sya

1y ago

thankyou ms diana 🥰

saya masa 12w6d rasa macam tu sekajap lepastu ok dah.. mungkin baby kita nak membesar kot