Baby 20 hari marah2 dan asyik nak stop bila hisap breast kiri..

Rasa macam flow susu laju sebab time nak bagi pun menitik2 kt muka dan leher dia. Camne nak bgi dia nak minum lama ya.. dah pegang mcm gunting pn x jadi. Tapi semalam ok plk dia minum. Patut ke saya pam je bila sampai turn utk bby minum breast kiri? #menyusu #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

Sama dengn ank saya. Dia jenis mcm tak sabar n tak puas klo puting. Jadi saya pam masukkn dalam botol baru bagi dia minum.

Bayi meronta2 tu merengek x, klu mcm ank saya die jd cmtu sbb angin nk kua, kne sendawakn dlu, then bru lega

Tak perlu pam. Marmet sudah memadai