Anak pertama mmg Overdue ke ? 40weeks2days

Rasa down bila overdue .. nak sngat bersalin cepat supaya tak kene induc hr2 tunggu smp dh msok 40weeks tak bersalin lagi .. saya ada 3 hr je lgi kalau misal kata tak bersalin jugak saya kne serah diri tolong bagi kata semangat atau tips sbb sy mmg dh buat squat jalan itik and bersma suami .. tp still takde rs sakit nk bersalin .. tp ada rs mengeras kjp2 dan sakit bhgian bawah rahim celah kelengkang pingang peha dan bila nk tukr posisi tidur .. tapi baby gerak ok ibu2 mumy2 tolong saya 😭 #firstmom #firstbaby #pleasehelp

6 Balas

Saya 39weeks 1day juga masih menunggu nak bersalin🥲 takut juga overdue

2y ago

semoga urusan kita ibu2 mumy2 yang berjuang dipermudah kan baby dan mumy sihat cepat bukaanny senang bersalin amin2