Sample Frisomum

Ramai cakap tak manis n boleh telan. So try sample. Memang tak manis. Boleh masuk tekak. Minum sebelum tido sebab asik lapar je. Will buy the whole canister.

4 Balas

mmg semua susu ibu hamil manis² semuanya walaupum kat packaging tulis low sugar bagai. sy dah kena gdm dulu masa 1st pregnant sbb tlalu sngt mnum susu materna last² gdm & baby besar 😂. 2nd pregnancy sy x minum susu materna cuma minum susu everyday jer sama jugak susu harap² kali ni x gdm 🤭

dia mmg xmanis. tapi dia ada maltodextrin.. blh google apa itu maltodextrin 😅 tuk gdm saya xsuggest walaupon dia claim low gi.. sbb gula dia spike blh tahan.. nnti ssh part bt bsp

2y ago

btl😄 kena bnyk membaca. walaupon x manis. walaupon 0 sugar 0 calories. semua tu pemanis chemical yg akan bg kesan jangka masa panjang.

nurse kk sy galakkan amik fernleaf full cream,start preg lg smpai skng 32weeks,setiap checkup xpnh sangkut kencing kotor,hb pun mkin naik,dri 7.8>11.

Janji ibu dan baby boleh minum susu😀👍🏻.Ada asid folic😀👍🏻