ask po

Pwede po ba nasa hospital ako now nagbabantay sa mama ko wala kasi ibang magbabantay eh 8 months preggy po ako

1 Reply

Just take precautions nalang para iwas sakit. Wear mask. Wash your hands often. Wag nalang masyado maglakad lakad sa hallway ng hospital to avoid getting any virus in the air. Avoid touching anything like the stairwell handrails, doors, and the likes. If walang choice but to hold, wash hands afterwards.