REVIEW IKHLAS SUPERMAMA AIR PLUS BREASTPUMP (PRO/CONS)

5 Balas

Teringinnya nak pakai jenis ni. Saya dada besar and papaya shape memang buntu nak pilih yang mana. So far terpaksa pakai jenis corong ja 😖 lepas tu memang tak leh nak buat apa sambil pam 😫😫

2mo ago

Sabar ya sis. InshaAllah mana tau in future ada inventions untuk breast shape macam sis. Zaman anak first saya takde lg mcm ni pun sama tak boleh gerak2 juga susah nak kerja. Dgn kerja competition tinggi susah untuk mak baru nak bersaing ngn org muda bujang. Selalu jugak stress dulu 🥲

pernah beli, asyik leaking.. kite baran 🤣... last² jual n org yg beli tu helok je pakai 🥴

2mo ago

I 3 bulan pakai baru berani review sis 😂 sebab pam kan tak semua orang serasi kan. So kena bagi sejujur jujurnya. Nasib awak ada yg nak beli, skrg menyusu lagi ke? Pakai pam apa?

entahla.. saya beli and pakai, suction dia tak kuat mana and susu pon tak keluar cam pam normal

2mo ago

Saiz tak sesuai kot sis? I pakai so far ok lah tapi standard handsfree pump apa jenama pun mmg tak keluar habis so kena marmet sekejap. I pump selalu 100-120ml lepas tu hand expressed dapat tambah 10-30ml lg. Mungkin tak sesuai la kot dgn u. Kalau ada masalah selalunya i reach out to customer service dia. Sbbnya dh invest banyak kot pada sy 😂 so far diorang bantu cara penggunaan.

ada tak kat sini yg nak letgo supermama? i nak cukupkan 1 pair 🤭

👍