Hai mommy nk tanya?

pregnant kalini keluar keputihan warna jernih tapi ada ketuk putih buat masa ni tgh on dusphaton. kena buat macam mana ea kadang ada warna kuning. tolong bagi pencerahan jumaat ni saya kena g hospital scan baby 6 weeks + . #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Haritu ada org share yg early pregnat mmg ada keluar lendir and certain org mcm keputihan tu, dia mcm protection are miss v kita sbb berlaku perubahan hormon. Nnti katanya akn hilang. And akn ada balik dlm 3rd trimester yg jd sign klau nk bersalin tu

2y ago

saya nk try la guna air suam, pagi tadi keluar lendir kuning bnyk tapi tak rasa gatal saya kencing dia keluar . seram plk