Morning sickness teruk

Pregnant anak ke 4 tapi first time morning sickness teruk sampai lembik macam ni … isi perut tak sampai lima minit kluar balik, tak leh bau daging even makan sekalipun… lebih suka makan sup,laksa atau tomyam.. 🥲 baby nak masuk 4bulan dah ni… zincofer yang dulunya okay je makan kalini tak boleh mkn langsung, tukar obimin. Sekarang tak tahu dah nak makan apa jd trauma nak makan.. apa mommies buat untuk hilangkan rasa loya muntah tu, minum air kosong pun boleh kluar balik #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

try makan buah

2mo ago

Buah yg boleh makan epal dan tembikai sister … lain2 rse kembung perut