4weeks pregnant

Pregnant 4minggu dah boleh jumpa doctor ke? #firstbaby

1 Balas

nk jumpa doctor utk ape? ade bleeding ke? kalau xde x perlu lagi. tgu lagi sebulan boleh pegi scan, pegi scan awl2 hanya nmpk rahim menebal. nnti mula la risau la overthinking la. pdhl benda tu normal. kena pulak doctor nak keje mudah, die kate je awk x pregnant atau pregnant luar rahim. so tgu sampai 8w ke atas bru pegi scan. now awk cuma perlu pegi farmasi beli folic acid. makan sebijik setiap hari. jaga makan. jgn buat kerja berat. kalau ade bleeding bru pegi klinik. kalau xde tgu sampai 8w ke atas.

2y ago

Boleh je pergi sbb saya pon rasa nak cek nak tahu brapa minggu kandungan 😊 scan kat perut mmg taknmpak tapi dia cek bhgian bawah kita Alhamdulillah nampak n baik keadaannya 🥰 kalau rasa nak cek boleh je tapi jgn baru 2 3 minggu lewat period dh nk cek pulak lambat sikit cek pon lagi okay ehhe