Upt lambat period

Preggy ke tak Yee ni awal pagi punya test .... Nak 1bulan dh late baru berani nk upt#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

Upt lambat period
4 Balas

ye positif..aritu sy test mcmni jgak. pstu was2 jgak,tggu lewat 2mggu lg beli yg depp n tell kt watson,naik terg da..skg dah 11w..dah bukak buku..

2y ago

HPHT saya tanggal 17/7 sis .... Sabtu ni baru pi klinik

tunggu lagi seminggu guna UPT jenis stick je... tengok balik klau double line kira positif lah tu

nmpk mcm tak..tpii xpe sis cuba lgi test upt ye... insyaallah..moga ada rezeki sis

Pkai upt lain pulak . Tnggu lagi seminggu