Hello Po, Any Suggestions On How To manage My Baby's Allergic Rhinitis? She Is 3 Months Old With Allergic Rhinitis Amd Infantile Asthma. Im A First Timw Mom And I Get So Nervous DealinG With Doctor's Prescribed Medicines..

1 Reply

We use UV Care air purifier :) medyo di ako comfy in giving medicine lagi

5mo ago

any recomendation wala pokong idea to buy Uv care dami po kasing klase may rhinitis din po kasi baby ko