Pro mommy and baby lying in at Pasig

Hi po. May mga mommies po ba na nanganak sa pro mommy and baby lying in clinic? Magkano po ang maternity care package nila? Salamat po.

2 Replies

NSD PACKAGE WITH Philhealth 18,700 NSD Package without philhealth 25,200 ALL IN HANDLED BY OB GYNE DOCTOR WITH PEDIATRICIAN AND ANESTHESIOLOGIST INCLUSIONS: EXPANDED NEWBORN SCREENING, HEARING TEST, BIRTH CERTIFICATE FILING, first 2 vaccine- HEPA B and BCG with Baby book. 24hrs stay at clinic assisted by registered midwife 24hrs open.

4y ago

OB gyne po ang nagpapaanak sa pro mommy

Nung nanganak ako ,philhealth naman sagot nila lahat , 300 pesos lang binayaran ko for birthcertificate .

4y ago

Doctor po ba ang nagpaanak or midwife?