newborn screening

hello po mga mommies.. kapag normal po ba ang result ng baby sa newborn screening. healthy at wlang ibang symptoms na nadetect na sakit c baby?? ano po ba ang tinitest sa screening po.. salamat po sa mga sagot niyo.. #1stimemom #firstbaby

1 Reply

Newborn screening program in the Philippines currently includes screening of six disorders: congenital hypothyroidism (CH), congenital adrenal hyperplasia (CAH), phenylketonuria (PKU), glucose-6- phosphate dehydrogenase (G6PD) deficiency, galactosemia (GAL) and maple syrup urine disease (MSUD).