Baby clothes

Hello po! Anyone interested po sa baby girl clothes 6months and up. FREE po. Trying to dispose baby clothes lang po na nalakihan na to make room for new ones. Mostly long sleeves and leggings and konting dresses. Shipping/Handling fee lang po sagot niyo. You can pm ne on facebook: Ruzelle Tan or instagram: @missruzelle. Loc is Calasiao Pangasinan. Edit: 1 bag consists of 15-20 clothes. Random

4 Replies

thanks for sharing! God bless you! 💙❤

hello. meron pa po?

Meron pa po mamsh?

avail po?

3y ago

hi! sorry now lang ako nagcheck. avail pa po. pero medyo hindi pa po ako makapagship kasi busy at maulan,may baha baha pa. sana di kayo magmadali 😊