Boleh x sapu minyak angin ??

Perut sy slalu msuk angin klu pregnant.trsalah mkn berminyak atau pedas sikit je angin msuk mmg ssh nk tido.smpai bngun pagi pun senak perut.klu boleh brand ape atau jnis yg mana sesuai utk ibu mengandung??#firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Kalau ikutkn tk blh letak minyak dkt perut . Ramai yg kata tk bgs . Trimster 1 mmg perut masuk angin gastrik . Sy pn sama . Rase cucuk2 belah kanan bawah perut .

Puan blh search lg di apps ni . Mcm2 post n maklumat yg blh diperlukn