Baru nak masuk 36w

Perut dh start rasa memulas kecil.. ada sama dgn sy bakal mommy2 kt sini? Perlu x sy pergi hospital wlaupun rasa memulas x teruk tpi x berhenti ?

1 Balas

saya pun baru msuk 36w hari ni , tadi pagi sakit pinggang senggugut yg plg sakit antara sblm2 ni , dh fikir nk bersalin dh ke aku ni, tp sy tahan je sbb masatu kt luar so sy balik rumah dlu rehat2 tidur lpstu ok sndiri . rupanya false contraction je.. kalau berlarutan sakit sgt smpai berjam2 mmg sy gerak ke hospital terus tadi

1y ago

itulah yang risau.. kalau berulang memang kena pergi hospital.. dua minggu lepas sy macam nak berak tapi bila masuk tandas x jadi nak berak dan mengeras pastu pujuk bby trus ok..