sya skrg 38minggu,xda tnda lendir brcmpur darah/pecah ketuban, tapi rasa nak meneran,tanda bersalin?

perut dh jatuh bawah,kepala baby dh masuk panggul, rasa mcm ada kepala baby nak keluar je tu sbb sya rasa macam nak meneran nak pish..tapi tanda tanda pecah ketuban atau lendir darah xda lgi, xtau nk prgi hspital atau x lg .

6 Balas

rasa sakit dari mna?? atas perut ke bawah ari2

2mo ago

ouh.. baby tgh msuk jln bersalin la tu.. klu pergo.hosp pun depa akn check jntung bby.. klu smua ok depa suh blik.. sbb blom ad tnda2 brslin