MELECET....

pernah ka terjadi sebegini kepada anak-anak anda, maaf la gmbr kurang menyenangkan...#bantusharing #firstmom #ingintahu #firstbaby

MELECET....
5 Balas

Pakai diaper cream, check sizing pampers anak, kerapkan tukar pampers walaupun tak penuh (max 2 jam) Maaf tegur. Sebelum post gambar private part anak, kaburkan bahagian private tu atau ambil gambar kawasan yang melecet tu saja. Saya sebagai ibu rasa malu dan kesian anak jadi tontonan umum macam ni. Ni bukan marah tau. Nasihat 🌹

dekat mana melecet tu? kt telo ank atau punggung ? klau pggung try pkai krim drapolene. kt telo tk pasti boleh ke tak. mungkin kena kerap tkr pampers atau kna tkr jenama lain atau saiz lain .. drypers wee wee dry ok jugak

mgkin pampers x sesuai .plzzz private kan gambar risau ye zaman skng mcm2 org bole buat.maaf nasihat je awak .maaf

kalau boleh lepas je anak berak terus tukar. jgn biarkan lama2 ..

Terkejut tengok ingatkan gambar apa 😅 Blur kan lah sis