SORRY LARI TAJUK🫣🫣

pernah ada pengalaman berkerja dengan supervisor yg ikut kepala angin diaa.. nk marah org ..nk tegur org tanpa adab sesuka hati? kitaa tak ampuu diaa,kitaa cucuk diaa..x dk nyaa laa diaa nk baik layan elok.. x suruh sanjung pun,atleast jadilah lead yg baik..jgn pilih kasih...ikut suka diaa arah org itu ini..dgn yg baik x der plak...klu dgn melayu dok buat hbs kurang...#SeriusTanya

1 Balas

saya takda pengalaman sv mcm tuh, tapi ada la dpt leader ,tapi bkn jenis marah2x ,jenis pilih kasih, benda senang bagi letak ramai time yg org yg dia okay tuh minta, benda susah kita minta ,susah betul bagi. kalau apa pun tang kita lambat ja bertindak. last saya resign sbb time tuh tau preg. n alah teruk. Alhamdulillah lega tak hadap org cmtuh. 😂 .

2mo ago

biasa la awak, normal kt tempat kerja mcm tuh. tambah kalau ramai, mula ada puak even makin berusia pun sama ja. kita tak masuk geng tuh, kena la. 😂 .