Baby 30 minggu sehari tapi doktor cakap baby besar 32 minggu lima hari

Perlukah risau kalau jadi macam ni ? Ada sapasapa pernah ada pengalaman mcm ni kah ? Takut beranak awal dari due date. #firsttimemom

3 Balas

ada gdm ke sis? kalau takde rasanya ok je. sbb ukuran tu +- jugak. masa saya 28w scan kk doc kata baby besar 30w. masa 30w scan hosp size baby ok je doc kata normal.

1y ago

kalau takde gdm inshaAllah takde pape. sis scan baby masa 30w doc kata berat baby berapa?

kebanyakan begitu lahir awal dri due date kalo bayinya itu cepat membesar dlm kandungan..tapi tidak pasti,sbb bnyak kawan sy yg alaminya juga..

1y ago

Kena siap bersedia lah kan . Terimakasih