Ttc 3 tahun

Perlu test guna clearblue lg ka? Sy alahan pun kurang hanya pedih ulu hati ja setiap masa.. Susah nak percaya.. first time dpt positif ttc 3 tahun.. ni upt beli dkt watson ja.. bole percaya ka...last period 26 julai lepas

Ttc 3 tahun
11 Balas

bagus sis cik pi kilinik bagian ibu dan anak cakap saja daftar upt sis akan di bagi borang tu di bawa pi makmal cik jadi tak ragu lagi kalau positif kau akan di bagi jadual temu janji buka buku pink macam saya ni

tahniah sis .. saya pun baru je dapat result upt +ve .. tapi xpuas hati pergi beli lagi.. & sampai sekarang macam tak percaya..nak lagi kepastian terus pergi klinik untuk check.. semoga ibu & baby sihat sentiasa 🥰

9mo ago

@Ha Ni.. terima kasih 🥰 Aminn Allahumma Aamiin.. dah scan alhamdulillah 5 week dah..🤲🏻 untuk kepastian boleh terus pergi klinik check 😉

ok da ni sis sya guna yg ada gambar nurse tu result betul skrg da 6 bulan kandungan 😬 drpada beli clearblue bagus scan trus nnti 🫢

9mo ago

yaa harga clearblue tu harga scan da 🤣🤣

alhamdulillah, +ve dh tu sis, mula2 pon sy samar2, sbb sy period tk teratur, sy tk puas hati baru sy guna clearblue tu utk cek 😅

9mo ago

alhamdulillah 🥰 sy pn period tak teratur jgk tula mcm susah percaya 🤭

alhamdulillah tahniah sis. nnti nk confirm kn lg prgi klinik swasta scan

9mo ago

alhamdulillah tq 🥰 insyallah hari minggu ni bru pegi scan 😁

TAHNIAH. Semoga dipermudahkan urusan awak dan baby 🫶

9mo ago

Amin.. tq sis🥰

terus pergi klinik je buat scan 2d 😁

9mo ago

insyallah hari minggu ni pegi scan 😁 berdebar2 rasa

dh lpas trikh period?

9mo ago

wc..jge kesihatan..btw tahniah

xpyh dh clearblue. positive dh ni

9mo ago

alhamdulillah tq sis🥰

Positive dah ni. Tahniah 🥰

9mo ago

tq sis☺️