Hi nk tanya, normal ke untuk 6 minggu 5 hari sye dah scan ada kantung tp xde isi dlm kantung nya?

Perlu scan dkt klinik lain atau tunggu sahaja keputusan scan kali ketiga minggu dpn ni? #ingintahu

2 Balas

ikut awak, kalau saya saya pergi scan tempat lain sbb saya ni sejenis yg kuat risau dan takkan benti fikir selagi tak nampak ada kat dalam🥲

6mo ago

ohh yekee.. okay faham.. Terima kasih.. 😊🥰

sy 6 minggu juga nmpk kantung je. doc kata belum dpt tgk isi lagi. bulan depan scan lagi

6mo ago

normal lagi ni. kan 6week besar choco chip lagi. hihihi rezeki ke2 ni. hope sis sihat² and enjoy the process 😉