normal ke baby 1m fully susu fm berak sehari sekali

perlu ke saya tukar susu? najis nya ok x keras tak cair .tapi bila dia x berak smpai 2 hari kepala taik dia tekstur mcm sose tp taik lpas tu tekstur nya okay. skli berak , taiknya mmg meriah#bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

1 Balas

baby saya campur bf and fm. sama lah dgn baby saya sekali atau 2 hari sekali. taiknya okay. bila nak berak tu resah dia mcm org sembelit, tapi bila keluar taik okay je. urut massage exercise semua dah buat, tapi still sehari atau 2 hari sekali berak.