Trying to conceive

Period mmg on time je selama ni and sebelum nk keluar darah mesti akan keluar spotting dulu. Pastu breast akan sakit seminggu atau dlm masa dua minggu baru kuar period. Tp bulan ni breast tu sakit hanya dua hari sebelum tarikh next period. And perut kat rahim tu asyik rasa tak selesa. Rasa macam pelik tapi cuba utk positivekan diri. Doakan supaya saya pregnant. 🥹🥹🥹 #firstbaby

1 Balas

Hi awak semoga Allah permudahkan 🫠 haah saya pun macam tu, tapi org cakap normal kalau cramp awal awal ni. saya bersin pun sakit. padahal lama dah tak sakit kalau bersin. pastu mmg kerap cramp. #anak3 #umur24skrganakdua #doakansayababyboypulaktahundepan 🥹🫶🏻