Awal tahu pregnant, mommy buat apa?

Period datang lambat, buat pregnancy test. Tengok +ve, track dalam apps dah 2w. So apa next steps yang mommy kena buat dan prepare? Teruskan makan folic acid. Lagi? Buka buku, pergi klinik dan buat first scan semua tu bila ye? Mungkin boleh share journey biasa mommy² sekalian. #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

2w? u check pkai upt apa? if clearblue indicate 2-3 means u dh 4-5w. baca kertas dlm kotak tu. first scan 6w nk tgk kantung duduk mana. second scan 8-9w nk tgk dh ada janin dan fetal pole walk in ambil tarikh buka buku pink 9-10w.

8mo ago

Saya pakai upt yang biasa je 'Dip N Tell' xde tulisan digital.