Assalam. Sy first time mom. Blh ibu2 share mcm mn nk pilih tmpt bersalin & suggest tmpt berpantang?

Patut ke sy cari tmpt #bersalin yg offer harga murah incase sy ada komplikasi waktu bersalin atau sy tk perlu overthinking? Saya juga berminat untuk berpantang di #ConfinementCentre tapi tk sure mcm mana nk pilih atau dekat mana yg tawarkan harga berpatutan dan servis dia ok. Btw kalau berminat, boleh tlg suggest tmpt utk area Selangor (#Putrajaya/#Bangi/#Kajang) atau area #JohorBahru. [#firsttimemom]

2 Balas

Bagi saya, kalau bajet bukan masalah awak tak perlu overthinking. Awak boleh pilih hospital yang terdekat dengan rumah awak. Saya tak pernah berpantang di confinement centre. So far saya tengok review dan suggestion daripada orang, Lavender Confinement Centre👍.

Sy park sini lah sbb nak tahu juga confinement center mana yg okay. Utk bersalin tu rasanya insurans cover kot, kne amik insurans baby