common sense sikit!

paling tak suka ye bila pegang baby orang pastu sibuk nak cium-cium then gomol sesedap rasa dia. common sense sikit 🤌🏼 #luahje

3 Balas

sama lah sis sy baru hbis pantang masa tu hm entah dari mna kan pastu dok cium2 klau sekali ok lah ni banyak2 kali 😌 rimas lak rasa tapi tkleh nk kata apa 😌 pastu sibuk angkat bby haih sabar ja la 😮‍💨 klau org dewasa tu oky lah kan dia tau mcm mna nk pegang bby ni org dewasa tu past kan ank kita kt budak2 🫠 tulang dia kan lembut lgi hm tah la pstu mngadu kt suami kata tk suka mcm tu eh kita pulak disalahkan ckap kita tk suka family dia 🫤 padahal kita risaukan anak tu . pstu lgi satu bby tgh tidur sibuk nk angkat2 😭 dah la kita ni struggle nk bgi dia tdur pstu dok kacau lah bby tu tkmau bgi tdur

sy Kalau duk ramai2 cam family suami tu.sy pesan kt suami depan semua org ckp jgn cium gomol bb tu nnt naik ruam muka bb.. ank2 sy pun sy ckp abg kakak tangan x bersih peluh2 g basuh dlu x pun mndi sblm main ngn bb.jd family dgr n jd paham dah setiap Kali nk pgg bb.bab bdk2 nk angkt sy x bunyi tp suami y pesan kt ank buah dia..jd sume x berani nk ambik suka ati

Tegur je depan2. Kalau mak dia tak tegur, siapa lagi nk tegur? Tp org mcm ni mmg tak faham bahasa.