Mohon Pencerahan

Pagi tdi lepas kluar tandas ada darah bila lap dengan tisu , ini baru kluar tandas ada ketulan darah kecil , adakah ini tanda keguguran , ini baby forst#pleasehelp #firstbaby #ingintahu #ingintahu #bantusharing

Mohon Pencerahan
2 Balas

terus ke hospital sis,mcm sy sblum kluar darah seminggu sblum tu sy ada kluar air jernih tp bau hanyir...last²bila Dr scan mmg kantung pun xde dah..sy dh gugur ms 8w..

saya baru lps pegi hospital sbb spotting...kalau darah tak berhenti klua dan sakit perut...baru pegi hospital...kalau dh stop darah n xsakit boleh pantau dri uma shj

2y ago

Dr buat scan...nmpk kntung dlm rahim..dan cek cervic...kalau pn xyakin...jgn takut pergi je hospital...