Normal or tak

Pagi tdi ad p klinik bt pengesahan pregnancy..ikotkn baru 5w2d,tpi doc ckp kantung masih kosong blom ad baby die refer doh dtg lgi dua minggu..then setelah balik dri klinik tibe2 ad keluar brown spotting mcm tu,bila lap ngan tisu.. Tpi buat mse skunk perut xde sakit pape cramp pon xde sgt..

3 Balas

5w slalunya masih kosong lg. 7w keatas baru nmpk.

2y ago

Tula,sbb kntung die pon cntik bulat cme kosong..septutny kandungan sy dh 7w2d..skunk tgh spotting brown plak..